Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht

Boek Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789083085043

Oorspronkelijke releasedatum

Lisette Kuijt

Aantal pagina’s

Rebel Books

Omschrijving van het boek Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht

Na de mysterieuze verdwijning van haar geliefde zus, is Eden vastbesloten om haar terug te vinden, koste wat het kost. Ze heeft echter hulp nodig en doet een beroep op de eigenzinnige onderzoeker Thomas J. Lambert. Samen worden ze al snel meegesleurd in een wereld van duistere magie en vergeten goden, waar mist en regen een sluier werpen over hun avontuur. Ze zullen te maken krijgen met vreemde figuren, verboden plekken en gefluisterde woorden in een oude taal. Terwijl de dreiging steeds dichterbij komt, vervagen de grenzen tussen vriend en vijand. Eden ontdekt steeds meer over het geheimzinnige leven van haar zus, maar dit brengt haar alleen maar dieper in het mysterie. Wie is Christina eigenlijk? En zullen Eden en Thomas haar vinden voordat er iets verschrikkelijks gebeurt? Deze speciale uitgave van "Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht" is een luxe limited edition met een prachtige linnen kaft voorzien van metallic folie. De stofomslag is gedecoreerd met goudfolie en het boek bevat zelfs een handig leeslint. Dit is een unieke kans om dit meeslepende mysterie in stijl te ontdekken en mee te worden genomen in het betoverende verhaal van Eden, Christina en Thomas J. Lambert.

Veelgestelde vragen over Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht

De auteur van Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht is geschreven in het .

Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht telt Rebel Books pagina’s.

Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht is verkrijgbaar als 9789083085043.

Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lisette Kuijt. Het EAN nummer van Een T.J. Lambert-mysterie 1 De eeuwige nacht is .