Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De kracht van het nu in de praktijk

Boek De kracht van het nu in de praktijk

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De kracht van het nu in de praktijk en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De kracht van het nu in de praktijk

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789020212983

Oorspronkelijke releasedatum

Eckhart Tolle

Aantal pagina’s

Ankhhermes, Uitgeverij

Omschrijving van het boek De kracht van het nu in de praktijk

Maak kennis met De kracht van het Nu in de praktijk, een inspirerend boek dat jou helpt om de wijze raad van Eckhart Tolle moeiteloos toe te passen in jouw dagelijks leven. Gebaseerd op de razend populaire bestseller De kracht van het Nu, biedt dit boek een praktische en toegankelijke benadering om bewustzijn en innerlijke rust te bereiken. Ontdek hoe je de kracht van het Nu kunt omarmen en jezelf kunt bevrijden van de last van het verleden en de zorgen over de toekomst. In De kracht van het Nu in de praktijk vind je concrete oefeningen, meditaties en inzichten die je helpen om in het moment te leven en te genieten van elk aspect van je leven. Leer hoe je negatieve gedachten kunt transformeren, stress kunt verminderen en een diepere verbinding met jezelf en anderen kunt ervaren. Dit boek gaat verder dan alleen maar lezen; het nodigt je uit om actief aan de slag te gaan met de principes van het Nu. Gebruik de praktische tips en tools in dit boek om jouw innerlijke reis naar vrijheid en geluk te beginnen. Laat De kracht van het Nu in de praktijk jouw gids zijn naar een leven vol vreugde, vrede en vervulling.

Veelgestelde vragen over De kracht van het nu in de praktijk

De auteur van De kracht van het nu in de praktijk is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De kracht van het nu in de praktijk is geschreven in het .

De kracht van het nu in de praktijk telt Ankhhermes, Uitgeverij pagina’s.

De kracht van het nu in de praktijk is verkrijgbaar als 9789020212983.

De kracht van het nu in de praktijk heeft aks oorspronkelijke releasedatum Eckhart Tolle. Het EAN nummer van De kracht van het nu in de praktijk is .