Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Ontdek je sterke punten 2.0

Boek Ontdek je sterke punten 2.0

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ontdek je sterke punten 2.0 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ontdek je sterke punten 2.0

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789000361472

Oorspronkelijke releasedatum

Tom Rath

Aantal pagina’s

Spectrum

Omschrijving van het boek Ontdek je sterke punten 2.0

Stel je voor dat je elke dag de kans krijgt om te doen waar je het beste in bent. Dat zou toch geweldig zijn? Helaas is dat niet altijd het geval en blijven onze natuurlijke talenten vaak onbenut. Gelukkig is er nu een oplossing: Ontdek je sterke punten 2.0. Ontdek je sterke punten 2.0 is gebaseerd op het succesvolle StrengthsFinder-assessment van Gallup. In 2001 introduceerde Gallup de eerste versie van dit assessment en sindsdien heeft het miljoenen mensen geholpen met het ontdekken van hun sterke punten. Of je nu een manager bent bij een multinational, een verpleegkundige, een leraar of een student, dit assessment is geschikt voor iedereen. Met Ontdek je sterke punten 2.0 krijg je de tools en inzichten die je nodig hebt om jouw sterke punten te ontwikkelen, zodat je ze optimaal kunt benutten in verschillende aspecten van je leven. Of je nu je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, betere relaties wilt opbouwen of persoonlijke groei wilt stimuleren, dit assessment zal je helpen om jouw unieke talenten te identificeren en te versterken. Wacht niet langer en ontdek nu jouw sterke punten met Ontdek je sterke punten 2.0!

Veelgestelde vragen over Ontdek je sterke punten 2.0

De auteur van Ontdek je sterke punten 2.0 is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Ontdek je sterke punten 2.0 is geschreven in het .

Ontdek je sterke punten 2.0 telt Spectrum pagina’s.

Ontdek je sterke punten 2.0 is verkrijgbaar als 9789000361472.

Ontdek je sterke punten 2.0 heeft aks oorspronkelijke releasedatum Tom Rath. Het EAN nummer van Ontdek je sterke punten 2.0 is .