Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Wie achter deze deur verdwaalt

Boek Wie achter deze deur verdwaalt

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Wie achter deze deur verdwaalt en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Wie achter deze deur verdwaalt

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789025881818

Oorspronkelijke releasedatum

Rindert Kromhout

Aantal pagina’s

Leopold

Omschrijving van het boek Wie achter deze deur verdwaalt

Stap in de magische wereld van "Wie achter deze deur verdwaalt" en laat je betoveren door dit unieke, mysterieuze avontuur dat tot leven is gebracht door de briljante samenwerking tussen Tonke Dragt en Rindert Kromhout. Dit boek neemt je mee op een onvergetelijke reis vol spanning, verrassingen en betovering. Ontdek het verhaal van Hein die op een dag een mysterieuze deur ontdekt in zijn huis. Zonder aarzelen stapt hij door de deur en belandt hij in een wereld vol geheimen en raadsels. Terwijl hij probeert te begrijpen waar hij is beland, ontdekt hij dat hij niet de enige is die hier verdwaald is. Samen met een groep bijzondere personages moet Hein een weg terug naar huis vinden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je meegaat op dit avontuur vol onverwachte wendingen en verrassende ontmoetingen. Verlies jezelf in de prachtige schrijfstijl van Dragt en Kromhout, die je moeiteloos meeslepen in dit betoverende verhaal. "Wie achter deze deur verdwaalt" is niet alleen een boek, maar een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Veelgestelde vragen over Wie achter deze deur verdwaalt

De auteur van Wie achter deze deur verdwaalt is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Wie achter deze deur verdwaalt is geschreven in het .

Wie achter deze deur verdwaalt telt Leopold pagina’s.

Wie achter deze deur verdwaalt is verkrijgbaar als 9789025881818.

Wie achter deze deur verdwaalt heeft aks oorspronkelijke releasedatum Rindert Kromhout. Het EAN nummer van Wie achter deze deur verdwaalt is .