Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2

Boek HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789043104739

Oorspronkelijke releasedatum

Phillip Keveren

Aantal pagina’s

Hal Leonard MGB

Omschrijving van het boek HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2

Het Lesboek De Hal Leonard Piano Methode 2 1e druk is een fantastisch boek geschreven door de getalenteerde muzikant Phillip Keveren. Dit boek, uitgegeven door DE HASKE, is speciaal ontworpen voor pianostudenten die hun vaardigheden willen verbeteren en hun muzikale reis willen voortzetten. Met een ISBN-nummer van 9789043104739 is dit boek een must-have voor elke serieuze pianist. Dit lesboek biedt een gestructureerde en grondige benadering van het pianospel. Het is perfect voor pianostudenten die al een basis hebben gelegd en hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. Elk hoofdstuk bevat duidelijke instructies, oefeningen en leuke muziekstukken om te spelen. De Hal Leonard Piano Methode 2 is ontworpen om de leerling stap voor stap te begeleiden, waardoor ze vertrouwen kunnen opbouwen en hun techniek kunnen verbeteren. Wat dit boek echt bijzonder maakt, is dat het niet alleen gericht is op het leren van noten lezen en technische vaardigheden, maar ook op het ontwikkelen van de muzikaliteit van de leerling. Het bevat verschillende stijlen muziek, van klassiek tot pop, waardoor de studenten hun muzikale horizon kunnen verbreden. Bovendien bevat het boek ook interessante muziekgeschiedenis en achtergrondinformatie, waardoor de leerlingen een dieper begrip krijgen van de muziek die ze spelen. Met het Lesboek De Hal Leonard Piano Methode.

Veelgestelde vragen over HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2

De auteur van HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2 is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2 is geschreven in het .

HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2 telt Hal Leonard MGB pagina’s.

HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2 is verkrijgbaar als 9789043104739.

HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2 heeft aks oorspronkelijke releasedatum Phillip Keveren. Het EAN nummer van HAL LEONARD PIANOMETHODE LESBOEK 2 is .