Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek

Boek Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789025774127

Oorspronkelijke releasedatum

Jet Boeke

Aantal pagina’s

Gottmer

Omschrijving van het boek Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek

Het 'Dikkie Dik - Zoekboek' is een onmisbaar kartonboek voor nieuwsgierige kinderen vanaf 2 jaar. Dit stevige boek zit boordevol kleurrijke zoekplaten waarop ze van alles kunnen ontdekken en verkennen. Met Dikkie Dik, de schattige oranje kater, als gids gaan kinderen op avontuur en worden ze uitgedaagd om hun observatie- en zoekvaardigheden te ontwikkelen. Elke pagina van dit zoekboek is een levendige en interactieve wereld op zich. Kinderen zullen genieten van het zoeken naar verborgen voorwerpen, het vinden van nieuwe dieren en het verkennen van herkenbare omgevingen. Of ze nu op zoek zijn naar Dikkie Dik zelf, een vrolijke vlinder in de tuin, of een verstopte bal in de speeltuin, er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Dit zoekboek is gemaakt van duurzaam karton, waardoor het bestand is tegen de enthousiaste handjes van jonge kinderen. Het is niet alleen een geweldige manier om hun concentratie en observatievermogen te stimuleren, maar ook om hun woordenschat uit te breiden en hun verbeelding te prikkelen. Het 'Dikkie Dik - Zoekboek' is het perfecte cadeau om kinderen een geweldige en interactieve leeservaring te bieden.

Veelgestelde vragen over Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek

De auteur van Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek is geschreven in het .

Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek telt Gottmer pagina’s.

Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek is verkrijgbaar als 9789025774127.

Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jet Boeke. Het EAN nummer van Dikkie Dik Dikkie Dik zoekboek is .