Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Dog Man Dog Man en de vlooienkoning

Boek Dog Man Dog Man en de vlooienkoning

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Dog Man Dog Man en de vlooienkoning en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Dog Man Dog Man en de vlooienkoning

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Dog Man

Bindwijze

9789493189089

Oorspronkelijke releasedatum

Dav Pilkey

Aantal pagina’s

Condor

Omschrijving van het boek Dog Man Dog Man en de vlooienkoning

Dog Man en de vlooienkoning is het vijfde boek in de populaire serie, waarin onze geliefde held opnieuw een spannend avontuur beleeft. Dit keer staat hij oog in oog met een knorrend gevaar dat zijn dierenvrienden bedreigt. In dit boek worden de lezers meegenomen op een rollercoaster van humor, avontuur en vriendschap. Dog Man, half hond en half politieagent, staat altijd paraat om de stad te beschermen tegen boeven en slechteriken. Maar nu wordt hij geconfronteerd met een onverwachte vijand: de vlooienkoning. Deze kwaadaardige schurk heeft een leger van vlooien tot zijn beschikking en wil de stad in chaos storten. Met zijn trouwe metgezel, de slimme kat Kleine Karel, gaat Dog Man de strijd aan. Samen zetten ze alles op alles om de vlooienkoning te stoppen en de stad te redden. Maar zal hun vriendschap en moed genoeg zijn om deze gevaarlijke vijand te verslaan? Ontdek het in dit adembenemende avontuur vol grappige situaties en spannende momenten. Een absolute must-read voor alle jonge lezers die houden van actie, humor en een vleugje dierenmysterie.

Veelgestelde vragen over Dog Man Dog Man en de vlooienkoning

De auteur van Dog Man Dog Man en de vlooienkoning is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Dog Man Dog Man en de vlooienkoning is geschreven in het .

Dog Man Dog Man en de vlooienkoning telt Condor pagina’s.

Dog Man Dog Man en de vlooienkoning is verkrijgbaar als 9789493189089.

Dog Man Dog Man en de vlooienkoning heeft aks oorspronkelijke releasedatum Dav Pilkey. Het EAN nummer van Dog Man Dog Man en de vlooienkoning is Dog Man.