Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen

Boek De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De waanzinnige boomhut

Bindwijze

9789401489638

Oorspronkelijke releasedatum

Andy Griffiths

Aantal pagina’s

Lannoo

Omschrijving van het boek De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen

De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen is een fantastisch avontuurlijk boek voor kinderen van alle leeftijden. Dit betoverende verhaal neemt je mee op een ongelofelijke reis vol humor, creativiteit en spannende wendingen. Met meer dan 1,7 miljoen exemplaren verkocht in de reeks, is dit boek een absolute must-have voor iedereen die van avontuur en fantasie houdt. In dit meeslepende verhaal volg je de belevenissen van Andy en Terry, twee vrienden die in een waanzinnige boomhut wonen. Deze boomhut telt maar liefst 156 verdiepingen en is voorzien van talloze bizarre kamers en geheime tunnels. Van een bowlingbaan tot een reuzenhaaientank en zelfs een dierentrimsalon, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in deze boomhut. Terwijl Andy en Terry proberen hun nieuwste boek op tijd af te krijgen, belanden ze steeds weer in absurde en hilarische situaties. Van een invasie van reuzenspinnen tot een reis naar de maan, geen dag is saai in de waanzinnige boomhut. Dit boek zit vol met kleurrijke illustraties en grappige teksten die de verbeelding van kinderen prikkelen en hun leesplezier vergroten. Met De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen haal je een boek in huis dat garant staat voor urenlang leesplezier. Door de unieke combinatie van humor, avontuur en creat.

Veelgestelde vragen over De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen

De auteur van De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen is geschreven in het .

De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen telt Lannoo pagina’s.

De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen is verkrijgbaar als 9789401489638.

De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Andy Griffiths. Het EAN nummer van De waanzinnige boomhut De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen is De waanzinnige boomhut.