Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Geweldloze communicatie

Boek Geweldloze communicatie

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Geweldloze communicatie en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Geweldloze communicatie

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789047703617

Oorspronkelijke releasedatum

Marshall B. Rosenberg

Aantal pagina’s

Lemniscaat B.V., Uitgeverij

Omschrijving van het boek Geweldloze communicatie

Nieuwe editie met extra hoofdstuk - editie 2021! Geweldloze communicatie is een krachtig instrument waarmee we ons leven versterken, onze wensen kunnen uiten en leren begrijpen waar het de ander om gaat. Het is een taal van mededogen die ons helpt om de strijd om macht te overstijgen en te bewegen naar samenwerking en vertrouwen. Hierdoor verloopt de communicatie op een ontwapenende, effectieve en verbindende manier. De interesse in de benaderingswijze van Rosenberg is groter dan ooit tevoren. In Nederland en België zijn tal van organisaties al jarenlang bezig met het verspreiden en trainen van dit model - niet alleen in privékringen, maar ook op de werkvloer, op school en in de politiek. Deze nieuwe editie van Geweldloze Communicatie bevat een extra hoofdstuk dat speciaal is toegevoegd voor de editie van 2021. Dit hoofdstuk biedt nieuwe inzichten en praktische tips om nog effectiever gebruik te maken van deze benaderingswijze. Het boek is een onmisbare gids voor iedereen die op zoek is naar een betere manier van communiceren, zowel in persoonlijke als professionele relaties. Het biedt concrete handvatten om conflicten te voorkomen en op te lossen, effectief te luisteren naar anderen en op een respectvolle manier onze behoeften te uiten. Of je nu wilt werken aan het verbeteren van je relaties, je communicatieve vaardigheden wilt ontwikkelen of meer harmonie wilt creëren in je omgeving, Geweldloze Communicatie is de sleutel.

Veelgestelde vragen over Geweldloze communicatie

De auteur van Geweldloze communicatie is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Geweldloze communicatie is geschreven in het .

Geweldloze communicatie telt Lemniscaat B.V., Uitgeverij pagina’s.

Geweldloze communicatie is verkrijgbaar als 9789047703617.

Geweldloze communicatie heeft aks oorspronkelijke releasedatum Marshall B. Rosenberg. Het EAN nummer van Geweldloze communicatie is .