Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen

Boek De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De ridder zonder billen

Bindwijze

9789000387687

Oorspronkelijke releasedatum

Levina van Teunenbroek

Aantal pagina’s

Van Holkema & Warendorf

Omschrijving van het boek De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen

De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen is het nieuwste avontuur van de koning en zijn koningin. In dit boek ontdekken we dat de koning alles lijkt te hebben, maar toch een beetje lui is geworden. Gelukkig weet de koningin precies wat te doen en neemt ze hem mee naar het sportpaleis. In het sportpaleis begint de koning vol goede moed aan verschillende sporten, zoals ballet, boksen en yoga. Hij doet zijn uiterste best om spierballen te kweken, maar is er niet een veel betere manier om dit te bereiken? Met humor en spanning neemt dit boek jonge lezers mee op een avontuurlijke reis, waarin ze ontdekken dat er meer manieren zijn om fit te worden dan alleen sporten. De koning en zijn koningin leren dat je ook spierballen kunt kweken door samen te werken, door creatief te denken en door vastberaden te zijn. Met prachtige illustraties en een meeslepend verhaal is De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen een must-read voor alle kinderen die houden van avontuur, humor en een vleugje magie. Ontdek zelf hoe de koning zijn spierballen krijgt en geniet van dit spannende en grappige boek!

Veelgestelde vragen over De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen

De auteur van De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen is geschreven in het .

De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen telt Van Holkema & Warendorf pagina’s.

De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen is verkrijgbaar als 9789000387687.

De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Levina van Teunenbroek. Het EAN nummer van De ridder zonder billen 4 De koning zonder spierballen is De ridder zonder billen.