Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen

Boek Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Een cursus in wonderen

Bindwijze

9789020211641

Oorspronkelijke releasedatum

Foundation for Inner Peace

Aantal pagina’s

Ankhhermes, Uitgeverij

Omschrijving van het boek Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen

Een cursus in wonderen, wereldwijd bekend als het levensboek voor miljoenen mensen, is een ongelooflijke reis naar innerlijke transformatie. Dit boek is het resultaat van de teksten die psychologe Helen Shucman ontving van een innerlijke stem. Het biedt diepgaande inzichten en praktische lessen die ons helpen om de centrale thema's van liefde, vergeving en niet-oordelen te begrijpen en toe te passen in ons dagelijks leven. Deze cursus heeft grote spirituele leiders zoals Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Williamson geïnspireerd en hun denkwijze beïnvloed. Het is een bron van wijsheid en begeleiding voor hen en vele anderen over de hele wereld. Door het lezen en bestuderen van Een cursus in wonderen ontdekken we hoe we ons kunnen bevrijden van onze angsten en beperkingen, en hoe we een leven van vrede, vreugde en innerlijke vervulling kunnen ervaren. Dit boek biedt niet alleen inspiratie, maar ook praktische oefeningen en meditaties die ons helpen om de principes van liefde en vergeving in ons dagelijks leven te integreren. Het nodigt ons uit om onze oude overtuigingen en patronen los te laten en een nieuwe manier van denken en zijn te omarmen. Een cursus in wonderen is een kostbare schat die ons leidt naar een dieper begrip van onszelf, onze relaties en de wereld om ons heen. Stap in deze wonderlijke reis van zelfontdekking en ontdek de magie van liefde en vergeving in je leven.

Veelgestelde vragen over Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen

De auteur van Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen is geschreven in het .

Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen telt Ankhhermes, Uitgeverij pagina’s.

Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen is verkrijgbaar als 9789020211641.

Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Foundation for Inner Peace. Het EAN nummer van Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen is Een cursus in wonderen.