Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Dit gaat nooit voorbij

Boek Dit gaat nooit voorbij

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Dit gaat nooit voorbij en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Dit gaat nooit voorbij

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789021685007

Oorspronkelijke releasedatum

Octavie Wolters

Aantal pagina’s

Ploegsma

Omschrijving van het boek Dit gaat nooit voorbij

Dit gaat nooit voorbij is een uniek boek dat de verbeelding en nieuwsgierigheid prikkelt. Geschreven door de getalenteerde Octavie Wolters, een schrijver en kunstenaar die haar hele leven gefascineerd is geweest door de manier waarop vogels de wereld ervaren. In dit boek neemt Wolters ons mee op een betoverende reis door de ogen van vogels, en stelt ze de vraag: zien zij de natuur op dezelfde manier als wij dat doen? Met haar poëtische schrijfstijl en prachtige illustraties, brengt Wolters de lezer dichter bij de geheimen van de vogelwereld. Ze neemt ons mee naar de meest afgelegen bossen, de hoogste bergtoppen en de uitgestrekte oceanen, waar we de schoonheid van de natuur ontdekken door de ogen van deze majestueuze wezens. Met haar diepgaande inzichten en ecologische bewustzijn nodigt Wolters ons uit om onze eigen relatie met de natuur te heroverwegen. Dit gaat nooit voorbij is niet zomaar een boek, het is een ervaring die de lezer betovert en inspireert. Het brengt ons dichter bij de natuur en herinnert ons eraan dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel. Laat je meevoeren door de woorden en beelden van Octavie Wolters en ontdek een nieuwe manier om de wereld om ons heen te ervaren.

Veelgestelde vragen over Dit gaat nooit voorbij

De auteur van Dit gaat nooit voorbij is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Dit gaat nooit voorbij is geschreven in het .

Dit gaat nooit voorbij telt Ploegsma pagina’s.

Dit gaat nooit voorbij is verkrijgbaar als 9789021685007.

Dit gaat nooit voorbij heeft aks oorspronkelijke releasedatum Octavie Wolters. Het EAN nummer van Dit gaat nooit voorbij is .