Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg

Boek Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Rupsje Nooitgenoeg

Bindwijze

9789025754501

Oorspronkelijke releasedatum

Eric Carle

Aantal pagina’s

Gottmer

Omschrijving van het boek Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg

Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg' is een geweldige manier om dreumesen en peuters vanaf 18 maanden kennis te laten maken met een wereld vol kleur en leerzame ervaringen. Deze set van 8 uitdeelboekjes, gebaseerd op het populaire karakter Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle, is perfect om de nieuwsgierigheid en verbeelding van jonge kinderen te stimuleren. Elk boekje in deze set is gevuld met prachtige tekeningen die direct de aandacht van de kleintjes trekken. Ze kunnen genieten van de levendige kleuren en de charmante personages terwijl ze spelenderwijs leren over kleuren, cijfers, vormen, tegenstellingen, eerste woordjes, dierengeluiden, dierenhuizen en dingen om te eten. Het is een volledig interactieve ervaring waarbij kinderen kunnen meeleven met Rupsje Nooitgenoeg terwijl hij de wereld om hem heen ontdekt. Met deze set van uitdeelboekjes kunnen ouders en verzorgers een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de taalvaardigheid en het leervermogen van hun kinderen. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen en tegelijkertijd de nieuwsgierigheid en leergierigheid van de kleintjes te prikkelen. Dus waar wacht je nog op? Duik in de magische wereld van Rupsje Nooitgenoeg en beleef samen met je kinderen plezier aan het ontdekken van nieuwe woorden en concepten.

Veelgestelde vragen over Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg

De auteur van Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg is geschreven in het .

Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg telt Gottmer pagina’s.

Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg is verkrijgbaar als 9789025754501.

Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg heeft aks oorspronkelijke releasedatum Eric Carle. Het EAN nummer van Rupsje Nooitgenoeg Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg is Rupsje Nooitgenoeg.