Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Woezel Pip Slaap lekker

Boek Woezel Pip Slaap lekker

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Woezel Pip Slaap lekker en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Woezel Pip Slaap lekker

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Woezel en Pip

Bindwijze

9789079738823

Oorspronkelijke releasedatum

Guusje Nederhorst

Aantal pagina’s

Dromenjager Publishing Bv

Omschrijving van het boek Woezel Pip Slaap lekker

Dit betoverende kartonboek, genaamd Woezel Pip Slaap lekker, neemt je kleintje mee op een magisch avontuur vol kleurrijke illustraties en fonkelende vuurvliegjes. De pagina's komen tot leven met behulp van kleine lampjes die echt licht geven, waardoor de betovering van het verhaal nog intenser wordt. Terwijl je samen met Woezel en Pip in slaapzandland belandt, zullen de vuurvliegjes je kindje begeleiden naar dromenland. Maar het meest bijzondere aan dit boek is dat wanneer het verhaaltje tot een einde komt, je kindje zelf de lampjes kan uitblazen, waardoor er een zachte, rustgevende sfeer ontstaat in de slaapkamer. Een perfecte manier om je kleintje te helpen ontspannen en zich voor te bereiden op een vredige nachtrust. Met Woezel Pip Slaap lekker wordt bedtijd een betoverende ervaring vol magie en rust. Het is niet alleen een prachtig boek om voor te lezen, maar ook een interactieve en visuele beleving die de verbeelding van je kindje stimuleert. Laat de vuurvliegjes hun licht schijnen en geniet samen van een welverdiende, rustige slaap.

Veelgestelde vragen over Woezel Pip Slaap lekker

De auteur van Woezel Pip Slaap lekker is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Woezel Pip Slaap lekker is geschreven in het .

Woezel Pip Slaap lekker telt Dromenjager Publishing Bv pagina’s.

Woezel Pip Slaap lekker is verkrijgbaar als 9789079738823.

Woezel Pip Slaap lekker heeft aks oorspronkelijke releasedatum Guusje Nederhorst. Het EAN nummer van Woezel Pip Slaap lekker is Woezel en Pip.