Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De fontein, vier je leven

Boek De fontein, vier je leven

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De fontein, vier je leven en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De fontein, vier je leven

Hoofdauteur

Els van Steijn

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Uitgeverij Het Noorderlicht

EAN

9789083344713

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

06 november 2023

Aantal pagina’s

304

Omschrijving van het boek De fontein, vier je leven

Ieder mens heeft iets eigens en unieks te geven aan de wereld en vooral aan zichzelf. Op het moment dat jij op je juiste plek staat in de fontein, voel je een energiestroom in je lichaam in de vorm van vervulling, enthousiasme en vreugde. Je ervaart dat je bent ingebed in iets dat groter is dan jijzelf. Je voelt je dan gedragen door iets wat jou overstijgt. Dit gaat verder dan je familiesysteem van herkomst. Deze kracht stuurt en begeleidt je op een manier die je niet tot nauwelijks kunt verwoorden, maar die je wel kunt voelen als je je lichaam goed bewoont en luistert naar de signalen die aan je worden afgegeven. Hier spreekt een stukje van je ziel. Als mens heb je een verlangen om je ziel in je dagelijkse leven tot uitdrukking te brengen en te delen met je omgeving. De expressie daarvan en de vertaling naar gedrag van wat jouw ziel wil, is wat jou eigen en uniek maakt. Je voelt dat het leven stroomt. Ruimte innemen om jouw essentie te leven en dat vanuit een gevoel van diep innerlijk weten, dat is waar de fontein voor staat. De fontein, vier je leven, is een uniek product dat je helpt om je ware zelf te ontdekken en te omarmen. Het is een symbolische representatie van de stroom van het leven en de verbinding met iets hogers. Door in de fontein te staan, voel je de energie door je lichaam stromen en ervaar je een diepe vervulling en.

Veelgestelde vragen over De fontein, vier je leven

De auteur van De fontein, vier je leven is Els van Steijn. Uitgeverij Uitgeverij Het Noorderlicht heeft het boek uitgegeven.  

De fontein, vier je leven is geschreven in het Nederlands.

De fontein, vier je leven telt 304 pagina’s.

De fontein, vier je leven is verkrijgbaar als Hardcover.

De fontein, vier je leven heeft aks oorspronkelijke releasedatum 06 november 2023. Het EAN nummer van De fontein, vier je leven is 9789083344713.