Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Paco Paco en Vivaldi

Boek Paco Paco en Vivaldi

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Paco Paco en Vivaldi en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Paco Paco en Vivaldi

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789044829440

Oorspronkelijke releasedatum

Magali le Huche

Aantal pagina’s

Clavis Bvba

Omschrijving van het boek Paco Paco en Vivaldi

Paco Paco en Vivaldi is een betoverend avontuur dat zich afspeelt in het betoverende carnaval van Venetië. Stap in de wereld van Paco, waar je wordt ondergedompeld in een levendig spektakel van mysterieuze maskers, vrolijke dansers en getalenteerde muzikanten. Verken de betoverende kanalen en bewonder de prachtige gondels terwijl je meegesleept wordt in de magie van dit unieke evenement. Maar het hoogtepunt van Paco Paco en Vivaldi is ongetwijfeld de muziek van de legendarische componist Vivaldi. Deze meesterlijke melodieën vullen de lucht en brengen een onvergetelijke sfeer van vreugde en opwinding. Laat je kinderen kennismaken met de prachtige klanken van Vivaldi's meesterwerken en laat ze meegaan in dit meeslepende verhaal waar muziek centraal staat. Paco Paco en Vivaldi is een spannend en educatief verhaal dat speciaal is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Laat je kinderen de magie ervaren van de Venetiaanse carnavalstraditie en dompel ze onder in de wereld van muziek. Dit boek is niet alleen leuk om te lezen, maar stimuleert ook de creativiteit en muzikale ontwikkeling van je kinderen. Met Paco Paco en Vivaldi geef je je kinderen een unieke en betoverende ervaring die ze keer op keer zullen willen herbeleven.

Veelgestelde vragen over Paco Paco en Vivaldi

De auteur van Paco Paco en Vivaldi is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Paco Paco en Vivaldi is geschreven in het .

Paco Paco en Vivaldi telt Clavis Bvba pagina’s.

Paco Paco en Vivaldi is verkrijgbaar als 9789044829440.

Paco Paco en Vivaldi heeft aks oorspronkelijke releasedatum Magali le Huche. Het EAN nummer van Paco Paco en Vivaldi is .