Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Patroon Overpeinzingen

Boek Patroon Overpeinzingen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Patroon Overpeinzingen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Patroon Overpeinzingen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Patroon

Bindwijze

9789020220094

Oorspronkelijke releasedatum

Marcus Aurelius

Aantal pagina’s

Ankhhermes, Uitgeverij

Omschrijving van het boek Patroon Overpeinzingen

Met de Patroon Overpeinzingen haal je een stukje wijsheid uit de oudheid in huis. Dit patroon is geïnspireerd op de overpeinzingen van de Romeinse keizer Marcus Aurelius, die leefde van 161 tot 180 na Christus. In een wereld die soms chaotisch en overweldigend kan lijken, bieden zijn overpeinzingen een kompas naar innerlijke rust en ethische zekerheid. Aurelius moedigt je aan om los te laten wat buiten jouw controle ligt en je te richten op je eigen wil en perspectief. Hij schreef deze overpeinzingen te midden van natuurrampen en oorlog, waarmee zijn wereld werd geteisterd. Zijn woorden zijn vandaag de dag relevanter dan ooit, en bieden een tijdloze levensfilosofie om te omarmen. Het Patroon Overpeinzingen is niet alleen een visueel prachtig ontwerp, maar ook een herinnering aan de kracht van wijsheid en reflectie. Dit patroon kan gebruikt worden voor verschillende creatieve projecten, zoals het maken van kussenslopen, tafelkleden of zelfs als kunstwerk aan de muur. Haal dit stukje geschiedenis in huis en laat je inspireren door de tijdloze wijsheid van Marcus Aurelius.

Veelgestelde vragen over Patroon Overpeinzingen

De auteur van Patroon Overpeinzingen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Patroon Overpeinzingen is geschreven in het .

Patroon Overpeinzingen telt Ankhhermes, Uitgeverij pagina’s.

Patroon Overpeinzingen is verkrijgbaar als 9789020220094.

Patroon Overpeinzingen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Marcus Aurelius. Het EAN nummer van Patroon Overpeinzingen is Patroon.