Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Van wie zijn deze billen

Boek Van wie zijn deze billen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Van wie zijn deze billen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Van wie zijn deze billen

Hoofdauteur

Thorsten Saleina

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Veltman Uitgevers B.V.

EAN

9789048311354

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

26 mei 2015

Aantal pagina’s

20

Omschrijving van het boek Van wie zijn deze billen

"Van wie zijn deze billen? Een hilarisch boekje dat kinderen uitnodigt om te raden en te schateren van het lachen! De speelse rijmpjes prikkelen de verbeelding en moedigen kinderen aan om te ontdekken wat er verborgen ligt achter de kleurrijke flapjes. Dit interactieve speelboekje zorgt voor plezier bij zowel jong als oud!" "Stap in de wereld van nieuwsgierigheid en avontuur terwijl je samen met je kinderen probeert te achterhalen van wie deze grappige billen zijn. Achter de stevige flapjes schuilen verrassingen die de verbeelding van kinderen prikkelen en hun lachspieren aan het werk zetten. Het speelboekje creëert een band tussen ouders en kinderen, terwijl ze samen op ontdekkingsreis gaan en giechelen van plezier. Dit boekje is een perfect cadeau voor alle kinderen die van lachen en raadsels houden, en het is ook een geweldige manier om de taalontwikkeling en verbeelding van kinderen te stimuleren. Kom en ontdek de geheimen achter deze billen!".

Veelgestelde vragen over Van wie zijn deze billen

De auteur van Van wie zijn deze billen is Thorsten Saleina. Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het boek uitgegeven.  

Van wie zijn deze billen is geschreven in het Nederlands.

Van wie zijn deze billen telt 20 pagina’s.

Van wie zijn deze billen is verkrijgbaar als Hardcover.

Van wie zijn deze billen heeft aks oorspronkelijke releasedatum 26 mei 2015. Het EAN nummer van Van wie zijn deze billen is 9789048311354.