Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Beloofd is beloofd, kleine panda’s

Boek Beloofd is beloofd, kleine panda's

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Beloofd is beloofd, kleine panda's en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Beloofd is beloofd, kleine panda's

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789025778750

Oorspronkelijke releasedatum

Rachel Bright

Aantal pagina’s

Gottmer

Omschrijving van het boek Beloofd is beloofd, kleine panda's

Beloofd is beloofd, kleine panda's' is een betoverend nieuw prentenboek van de briljante auteurs van 'De leeuw in de muis' en 'De walvis wilde meer'. Dit adembenemende verhaal vertelt een subtiel verhaal over het belang van loslaten, dat de harten van lezers van alle leeftijden zal raken. In dit prachtig geïllustreerde boek volgen we de avonturen van kleine panda's die vastbesloten zijn om hun beloften na te komen. Het verhaal neemt de lezers mee op een reis vol verrassingen en ontdekkingen, terwijl de schattige panda's leren omgaan met verandering en groeien door te leren loslaten. 'Beloofd is beloofd, kleine panda's' is niet alleen een visueel feest voor de ogen, maar ook een emotionele rollercoaster die kinderen en volwassenen aanmoedigt om open te staan voor nieuwe ervaringen en het loslaten van oude gewoonten. Dit boek zal zeker een speciaal plekje veroveren in de harten van lezers van alle leeftijden, en zal keer op keer gelezen willen worden.

Veelgestelde vragen over Beloofd is beloofd, kleine panda's

De auteur van Beloofd is beloofd, kleine panda's is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Beloofd is beloofd, kleine panda's is geschreven in het .

Beloofd is beloofd, kleine panda's telt Gottmer pagina’s.

Beloofd is beloofd, kleine panda's is verkrijgbaar als 9789025778750.

Beloofd is beloofd, kleine panda's heeft aks oorspronkelijke releasedatum Rachel Bright. Het EAN nummer van Beloofd is beloofd, kleine panda's is .