Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Bobbi op het potje

Boek Bobbi op het potje

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Bobbi op het potje en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Bobbi op het potje

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bobbi

Bindwijze

9789020684094

Oorspronkelijke releasedatum

Ingeborg Bijlsma

Aantal pagina’s

Kluitman

Omschrijving van het boek Bobbi op het potje

Bobbi op het potje is een geweldig kinderboek dat peuters en kleuters op een leuke en leerzame manier helpt met zindelijkheidstraining. In dit verhaal volgen we Bobbi en zijn vriendje Ollie terwijl ze samen ontdekken hoe je op het potje moet gaan. Bobbi is een expert en laat Ollie stap voor stap zien wat hij moet doen. In dit boekje worden belangrijke stappen van de zindelijkheidstraining op een toegankelijke manier uitgelegd. Kinderen leren hoe ze op het potje moeten gaan zitten en hoe ze moeten plassen. Bobbi moedigt Ollie aan en prijst hem wanneer hij het goed doet. Deze positieve benadering zorgt ervoor dat kinderen zich gestimuleerd voelen om het zelf te proberen. Het boekje bevat kleurrijke illustraties die de aandacht van jonge lezers vasthouden. De duidelijke tekst en eenvoudige zinnen maken het gemakkelijk voor kinderen om het verhaal te begrijpen. Naast het leren van de basisprincipes van zindelijkheidstraining, draagt het boekje ook bij aan de ontwikkeling van taalvaardigheid en het stimuleert interactie tussen ouder en kind. Bobbi op het potje is een onmisbaar boekje voor ouders die hun kinderen willen helpen bij het zindelijk worden. Het is een perfect cadeau voor peuters en kleuters die klaar zijn voor deze nieuwe mijlpaal in hun leven. Laat Bobbi en Ollie je kind begeleiden op hun avontuur naar zindelijkheid!

Veelgestelde vragen over Bobbi op het potje

De auteur van Bobbi op het potje is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Bobbi op het potje is geschreven in het .

Bobbi op het potje telt Kluitman pagina’s.

Bobbi op het potje is verkrijgbaar als 9789020684094.

Bobbi op het potje heeft aks oorspronkelijke releasedatum Ingeborg Bijlsma. Het EAN nummer van Bobbi op het potje is Bobbi.