Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Boek Bumba: Mijn groot zoekboek

Boek Boek Bumba: Mijn groot zoekboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Boek Bumba: Mijn groot zoekboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Boek Bumba: Mijn groot zoekboek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bumba

Bindwijze

9789462771970

Oorspronkelijke releasedatum

G. Verhulst

Aantal pagina’s

Studio 100

Omschrijving van het boek Boek Bumba: Mijn groot zoekboek

Ontdek de avontuurlijke wereld van Bumba en zijn vriendjes met het boek "Boek Bumba: Mijn groot zoekboek". Dit interactieve en kleurrijke boek neemt je peuter mee op een spannende ontdekkingsreis door de boerderij en de winkel. Laat je kind de voorwerpen benoemen en terugvinden in de prachtige tekeningen. In dit extra grote zoekboek van 36 x 28,5 cm zal je peuter zich geen moment vervelen. Het boek zit vol met uitdagende zoekopdrachten en verrassende vragen. Kan jij Bumba vinden? En waar is die ondeugende dolfijn verstopt? Misschien speelt Gwido wel trompet ergens in de tekeningen. Dit boek stimuleert de concentratie en het observatievermogen van je kind, terwijl het ook nog eens heel erg leuk is om te doen! Laat je peuter de wereld van Bumba verkennen en geniet samen van urenlang zoekplezier. Het boek is speciaal ontworpen voor wakkere speurneuzen en helpt bij de ontwikkeling van de woordenschat en het visuele geheugen van je kind. Dit kleurige en interactieve zoekboek zal gegarandeerd een favoriet worden in de boekenkast.

Veelgestelde vragen over Boek Bumba: Mijn groot zoekboek

De auteur van Boek Bumba: Mijn groot zoekboek is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek is geschreven in het .

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek telt Studio 100 pagina’s.

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek is verkrijgbaar als 9789462771970.

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum G. Verhulst. Het EAN nummer van Boek Bumba: Mijn groot zoekboek is Bumba.