Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Ik ben je grote zus

Boek Ik ben je grote zus

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ik ben je grote zus en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ik ben je grote zus

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9781472362230

Oorspronkelijke releasedatum

David Bedford

Aantal pagina’s

Rebo Productions

Omschrijving van het boek Ik ben je grote zus

Wat een spannende tijd! Binnenkort ben jij de grote zus! Baby's zijn altijd dol op hun grote zussen en vinden alles wat zij doen geweldig. Met het boek "Ik ben je grote zus" kan je de aanstaande grote zus voorbereiden op wat er komen gaat wanneer de nieuwe baby arriveert. Dit boekje is speciaal ontworpen om haar gerust te stellen en haar te laten weten dat alles alleen maar leuker wordt. In "Ik ben je grote zus" volgen we het avontuur van een schattig meisje dat haar rol als grote zus ontdekt. Het verhaal neemt haar mee op een reis vol liefde, vreugde en nieuwe ervaringen. Ze leert dat ze een belangrijke rol heeft in het leven van de nieuwe baby en dat ze altijd haar steun en liefde kan bieden. Dit boekje is perfect voor jonge meisjes die binnenkort grote zus worden. Het is een geweldige manier om hen voor te bereiden op de komst van de baby en hen te laten zien hoe speciaal hun rol als grote zus is. Met prachtige illustraties en een hartverwarmend verhaal zal "Ik ben je grote zus" zeker een favoriet worden in de boekenkast van elke aanstaande grote zus.

Veelgestelde vragen over Ik ben je grote zus

De auteur van Ik ben je grote zus is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Ik ben je grote zus is geschreven in het .

Ik ben je grote zus telt Rebo Productions pagina’s.

Ik ben je grote zus is verkrijgbaar als 9781472362230.

Ik ben je grote zus heeft aks oorspronkelijke releasedatum David Bedford. Het EAN nummer van Ik ben je grote zus is .