Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De fontein, vind je plek

Boek De fontein, vind je plek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De fontein, vind je plek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De fontein, vind je plek

Hoofdauteur

Els van Steijn

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Noorderlicht, Het

EAN

9789492331328

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

05 november 2016

Aantal pagina’s

316

Omschrijving van het boek De fontein, vind je plek

Met het boek "De fontein, vind je plek" krijg je praktische handvatten om hardnekkige patronen in je gedrag te doorbreken, gebaseerd op de metafoor van de fontein als jouw familiesysteem. Dit boek biedt jou de mogelijkheid om meer rust en grip op je leven te krijgen. Floortje Dessing is geïntrigeerd door de theorie van de fontein en zegt: "De inzichten helpen me om als mens te blijven groeien." Door de fontein leer je wat jouw eigen unieke plek is in het familiesysteem. Op deze plek ontvang je de stroming die essentieel is voor de richting van jouw leven. Veel mensen staan onbewust niet op de juiste plek, wat kan leiden tot problemen op verschillende gebieden. Dit boek geeft je praktische tips om stevig op jouw plek te kunnen staan. Je bent als mens veel meer verbonden met je familiesysteem dan je denkt, met een onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur, heeft dit systeem onzichtbare wetmatigheden en principes die vaak onbewust zijn maar wel een grote invloed hebben op jouw leven. Ontdek het patroon dat je in de familiefontein laat en doorbreek het met dit boek.

Veelgestelde vragen over De fontein, vind je plek

De auteur van De fontein, vind je plek is Els van Steijn. Uitgeverij Noorderlicht, Het heeft het boek uitgegeven.  

De fontein, vind je plek is geschreven in het Nederlands.

De fontein, vind je plek telt 316 pagina’s.

De fontein, vind je plek is verkrijgbaar als Hardcover.

De fontein, vind je plek heeft aks oorspronkelijke releasedatum 05 november 2016. Het EAN nummer van De fontein, vind je plek is 9789492331328.