Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De moestuinkalender

Boek De moestuinkalender

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De moestuinkalender en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De moestuinkalender

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789079961962

Oorspronkelijke releasedatum

Annemarieke Piers

Aantal pagina’s

Snor, Uitgeverij

Omschrijving van het boek De moestuinkalender

Wat geweldig, een eigen moestuin! Of je nu een groot stuk grond, een balkonnetje of een klein tuintje hebt, er is niets lekkerder dan genieten van je eigen oogst en tuinieren in je eigen groene paradijs. Om een overvloedige opbrengst te krijgen, hoef je alleen maar te weten wat je op welk moment moet doen. En hier komt de moestuinkalender goed van pas. Deze kalender geeft je per maand precies aan wat je moet doen, wat je kunt doen en wat je absoluut niet mag vergeten. Bovendien is er ruimte om je eigen tuinklusjes op te schrijven, zodat er geen sprake meer is van mislukte oogsten in jouw tuinwereld! In deze prachtige moestuinkalender vind je een schat aan informatie en tips. Elk seizoen heeft zijn eigen taken en deze kalender begeleidt je stap voor stap door het hele jaar heen. Van het zaaien van je favoriete groenten en kruiden tot het verzorgen van de jonge plantjes, het kalender biedt je alle benodigde informatie om je moestuin tot bloei te laten komen. Daarnaast bevat het handige tips en trucs om plagen en ziektes te voorkomen, zodat je altijd kunt genieten van gezonde en smakelijke producten uit je eigen tuin. Met de moestuinkalender zal het kweken van je eigen groenten en kruiden een waar plezier worden, en het resultaat zal je zeker trots maken. Dus waar wacht je nog op? Haal de moestuinkalender in huis en maak van je tu.

Veelgestelde vragen over De moestuinkalender

De auteur van De moestuinkalender is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De moestuinkalender is geschreven in het .

De moestuinkalender telt Snor, Uitgeverij pagina’s.

De moestuinkalender is verkrijgbaar als 9789079961962.

De moestuinkalender heeft aks oorspronkelijke releasedatum Annemarieke Piers. Het EAN nummer van De moestuinkalender is .