Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Het leven van de Profeet Mohammed

Boek Het leven van de Profeet Mohammed

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het leven van de Profeet Mohammed en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het leven van de Profeet Mohammed

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789081939911

Oorspronkelijke releasedatum

Jamal Ahajjaj

Aantal pagina’s

6Upgrades

Omschrijving van het boek Het leven van de Profeet Mohammed

Het Leven van de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) is een buitengewoon boek dat je meeneemt op een reis door het leven van een opmerkelijke persoonlijkheid. Mohammed (vrede zij met hem) heeft in een relatief korte periode ongelooflijk veel bereikt en gedaan. Hij heeft de laatste religie gepredikt, de meest rechtvaardige staat gesticht en een verheven morele gedragscode tentoongesteld. Daarnaast heeft hij sociale en politieke verbeteringen teweeggebracht en een ware revolutie ontketend. Dit boek onthult de fascinerende aspecten van Mohammed's (vrede zij met hem) leven. Hij was niet alleen een religieuze leraar, maar ook een sociale hervormer, een morele gids, een politiek denker, een militair genie, een trouwe vriend, een toegewijde echtgenoot en een liefhebbende vader. Zijn invloed op de geschiedenis is ongeëvenaard en niemand kan zich met hem meten. Als je nog niet bekend bent met Mohammed (vrede zij met hem), wordt je aangeraden om dit boek te lezen en kennis te maken met zijn leven, zijn missie en zijn boodschap. Laat je inspireren door de verhalen van de man die alle tegenslagen heeft overwonnen en een verscheurde natie nieuwe hoop en een nieuw begin heeft gegeven. Dit boek is een onmisbare toevoeging aan je collectie en zal je zeker raken en inspireren.

Veelgestelde vragen over Het leven van de Profeet Mohammed

De auteur van Het leven van de Profeet Mohammed is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het leven van de Profeet Mohammed is geschreven in het .

Het leven van de Profeet Mohammed telt 6Upgrades pagina’s.

Het leven van de Profeet Mohammed is verkrijgbaar als 9789081939911.

Het leven van de Profeet Mohammed heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jamal Ahajjaj. Het EAN nummer van Het leven van de Profeet Mohammed is .