Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik

Boek Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Dikkie Dik

Bindwijze

9789025777296

Oorspronkelijke releasedatum

Jet Boeke

Aantal pagina’s

Gottmer

Omschrijving van het boek Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik' is een absolute must-have voor alle fans van de beroemde oranje kater. Dit boek neemt jonge lezers mee op maar liefst 30 spannende avonturen, die garant staan voor urenlang leesplezier. De verhalen zijn speciaal geschreven voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgen ervoor dat zij helemaal opgaan in de wereld van Dikkie Dik. Wat dit boek extra bijzonder maakt, zijn de prachtige illustraties die de avonturen van Dikkie Dik tot leven brengen. De illustraties zijn niet alleen kleurrijk en gedetailleerd, maar ook extra groot, waardoor het voorlezen een nog fijnere ervaring wordt. De levendige tekeningen nemen jonge lezers mee naar verschillende omgevingen en laten hen kennismaken met diverse personages. Maar het meest opvallende kenmerk van dit boek is toch wel het omslag. Het bevat een spectaculair hologram dat ervoor zorgt dat niemand onopgemerkt voorbij kan lopen. Dit hologram geeft het boek een unieke uitstraling en maakt het een echte eyecatcher in elke boekenkast. Kortom, 'Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik' is niet alleen een prachtig boek vol avontuur en illustraties, maar ook een visueel spektakel dat jonge lezers zal betoveren.

Veelgestelde vragen over Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik

De auteur van Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik is geschreven in het .

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik telt Gottmer pagina’s.

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik is verkrijgbaar als 9789025777296.

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jet Boeke. Het EAN nummer van Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik is Dikkie Dik.