Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De ontembare vrouw

Boek De ontembare vrouw

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De ontembare vrouw en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De ontembare vrouw

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789401303859

Oorspronkelijke releasedatum

Clarissa Pinkola Estes

Aantal pagina’s

Altamira

Omschrijving van het boek De ontembare vrouw

De ontembare vrouw' van Jungiaans psychoanalyticus Clarissa Pinkola Estes is een absolute must-have voor iedere sterke vrouw. Dit onmisbare werk heeft al jarenlang een prominente plaats in de boekenkast van vrouwen over de hele wereld. In deze bestseller worden talloze bekende sprookjes, mythen en verhalen van over de hele wereld onder de loep genomen door Estes. Ze onthult de diepere betekenissen, beschrijft archetypen en inspireert vrouwen wereldwijd met haar moedige woorden. 'De ontembare vrouw' beschrijft de krachtige innerlijke drijfveer die iedere vrouw in zich heeft. Het is een wild instinct, een gepassioneerde creativiteit en een tijdloze wijsheid die elke vrouw kenmerkt. Estes benadrukt dat elke vrouw deze 'oervrouw' in zich draagt, ongeacht haar culturele achtergrond, tijdperk waarin ze leeft of het politieke klimaat waarin ze zich bevindt. Het boek is een oproep aan alle vrouwen om zich te verbinden met hun innerlijke kracht en hun ware potentieel te omarmen. Met 'De ontembare vrouw' krijgen vrouwen de kans om zichzelf te bevrijden van beperkingen en verwachtingen die hen tegenhouden. Het boek biedt nieuwe inzichten, begeleiding en ondersteuning voor de reis naar empowerment. Estes moedigt vrouwen aan om te vertrouwen op hun intuïtie, hun passies na te jagen en hun eigen verhaal te schrijven. Ze inspireert en motiveert vrouwen om hun eigen pad te bewandelen en hun eigen waarheid te ontdek.

Veelgestelde vragen over De ontembare vrouw

De auteur van De ontembare vrouw is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De ontembare vrouw is geschreven in het .

De ontembare vrouw telt Altamira pagina’s.

De ontembare vrouw is verkrijgbaar als 9789401303859.

De ontembare vrouw heeft aks oorspronkelijke releasedatum Clarissa Pinkola Estes. Het EAN nummer van De ontembare vrouw is .