Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Het leven van een Loser 17 Het dak eraf

Boek Het leven van een Loser 17 Het dak eraf

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het leven van een Loser 17 Het dak eraf en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het leven van een Loser 17 Het dak eraf

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789026161728

Oorspronkelijke releasedatum

Jeff Kinney

Aantal pagina’s

de Fontein Jeugd

Omschrijving van het boek Het leven van een Loser 17 Het dak eraf

Het dak eraf is het nieuwste avontuur in de buitengewoon populaire serie Het leven van een Loser. Dit boek, geschreven voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder, is een absolute must-read voor alle fans. Met een hilarische vertaling door Hanneke Majoor zul je gegarandeerd in een deuk liggen van het lachen! In dit deel volgen we wederom de hilarische belevenissen van hoofdpersoon Bram Botermans. Hij staat voor een grote uitdaging: het dak eraf halen! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bram komt voor allerlei grappige en onverwachte obstakels te staan, waardoor je als lezer constant op het puntje van je stoel zit. Van onhandige acties tot gênante momenten, Bram maakt het allemaal mee en neemt je mee in zijn wereld vol komische situaties. Met Het dak eraf krijg je niet alleen een geweldig verhaal voorgeschoteld, maar ook een inkijkje in het leven van een tiener. Dit boek is perfect voor iedereen die houdt van humor, avontuur en een tikkeltje herkenbaarheid. Dus bereid je voor op een lachwekkend avontuur en duik in de wereld van Bram Botermans met Het leven van een Loser 17: Het dak eraf.

Veelgestelde vragen over Het leven van een Loser 17 Het dak eraf

De auteur van Het leven van een Loser 17 Het dak eraf is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het leven van een Loser 17 Het dak eraf is geschreven in het .

Het leven van een Loser 17 Het dak eraf telt de Fontein Jeugd pagina’s.

Het leven van een Loser 17 Het dak eraf is verkrijgbaar als 9789026161728.

Het leven van een Loser 17 Het dak eraf heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jeff Kinney. Het EAN nummer van Het leven van een Loser 17 Het dak eraf is .