Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Mijn eerste bijbel

Boek Mijn eerste bijbel

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Mijn eerste bijbel en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Mijn eerste bijbel

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9781405400916

Oorspronkelijke releasedatum

nvt

Aantal pagina’s

Rebo Productions

Omschrijving van het boek Mijn eerste bijbel

Mijn eerste bijbel is een buitengewoon boek dat jonge kinderen op een betoverende manier in contact brengt met de bijbel. Met zijn prachtige illustraties en eenvoudige, maar levendige vertelstijl nodigt dit boek kinderen uit om op ontdekkingsreis te gaan door de verhalen van de bijbel. Elke pagina van Mijn eerste bijbel is een visuele traktatie. De kleurrijke afbeeldingen brengen de verhalen tot leven en nodigen kinderen uit om hun verbeelding de vrije loop te laten. De levendige kleuren en de gedetailleerde tekeningen zorgen ervoor dat elk verhaal een boeiend avontuur wordt. Daarnaast is de vertelstijl van het boek speciaal afgestemd op jonge kinderen. De eenvoudige, maar boeiende verhalen zijn perfect voor peuters en kleuters. Elk verhaal is kort en bondig, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is voor jonge kinderen. Mijn eerste bijbel is een waardevol boek dat jonge kinderen op een leuke en toegankelijke manier kennis laat maken met de bijbel. Het is een perfect cadeau voor doop, verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Bovendien kan dit boek een geweldige manier zijn voor ouders om samen met hun kinderen de rijke verhalen van de bijbel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over Mijn eerste bijbel

De auteur van Mijn eerste bijbel is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Mijn eerste bijbel is geschreven in het .

Mijn eerste bijbel telt Rebo Productions pagina’s.

Mijn eerste bijbel is verkrijgbaar als 9781405400916.

Mijn eerste bijbel heeft aks oorspronkelijke releasedatum nvt. Het EAN nummer van Mijn eerste bijbel is .