Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren

Boek Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789000344635

Oorspronkelijke releasedatum

Tom Llewellyn

Aantal pagina’s

Van Holkema & Warendorf

Omschrijving van het boek Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren

In "Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren" worden de avontuurlijke broers Josh en Aaron Peshik geconfronteerd met een mysterieus huis vol geheimen. Het huis, met zijn ongewone architectuur en schuine vloeren, blijkt een schatkamer van raadsels te zijn. Maar wanneer de broers het vergeten dagboek van de briljante maar krankzinnige uitvinder F.T. Tilton ontdekken, worden ze geconfronteerd met een duister geheim. Het dagboek onthult een angstaanjagende waarheid die het leven van hun hele familie in gevaar brengt. Vastbesloten om hun dierbaren te beschermen, gaan Josh en Aaron op een spannende en gevaarlijke zoektocht om de raadsels van het huis op te lossen. Ze moeten hun slimheid en moed gebruiken om te voorkomen dat een ramp hun familie treft. Maar de tijd dringt! Zullen ze erin slagen om het geheim te ontrafelen en een tragedie te voorkomen voordat het te laat is? Met zijn meeslepende verhaal, verrassende wendingen en betoverende sfeer neemt "Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren" de lezers mee op een onvergetelijk avontuur. Dit boek zit boordevol spanning, mysterie en intrigerende personages. Een absolute must-read voor liefhebbers van avontuur en mysterie!

Veelgestelde vragen over Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren

De auteur van Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren is geschreven in het .

Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren telt Van Holkema & Warendorf pagina’s.

Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren is verkrijgbaar als 9789000344635.

Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren heeft aks oorspronkelijke releasedatum Tom Llewellyn. Het EAN nummer van Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren is .