Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda

Boek Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789045128276

Oorspronkelijke releasedatum

Bibi Dumon Tak

Aantal pagina’s

Querido

Omschrijving van het boek Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda

Vandaag neem ik je mee op een spannend avontuur in de fascinerende wereld van de anaconda. Dit boek, bekroond met zowel de prestigieuze Zilveren Griffel 2023 als de begeerde Woutertje Pieterse Prijs 2023, is een absolute must-have voor jonge lezers. Op de shortlist van de Boon kinder- en jeugdliteratuur 2024, is dit boek een waar juweeltje dat zeker niet mag ontbreken in de boekenkast van elk kind. Het verhaal neemt je mee naar de mysterieuze Amazone, waar de anaconda zijn thuis heeft. Dit reusachtige en angstaanjagende dier speelt de hoofdrol in dit meeslepende avontuur. Het boek is gevuld met adembenemende illustraties die de lezers betoveren en hen laten wegdromen naar de prachtige jungle. Daarnaast zit het boek boordevol feiten en weetjes over de anaconda, waardoor het niet alleen een plezier is om te lezen, maar ook educatief waardevol. Met zijn bekroonde status en unieke verhaallijn biedt dit boek een onvergetelijke leeservaring voor jonge ontdekkingsreizigers. Het is een perfect cadeau voor nieuwsgierige kinderen die gefascineerd zijn door de natuur en op zoek zijn naar een avontuurlijke reis door de Amazone. Mis deze kans niet om de wereld van de anaconda te verkennen en je te laten betoveren door dit prachtige boek!

Veelgestelde vragen over Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda

De auteur van Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda is geschreven in het .

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda telt Querido pagina’s.

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda is verkrijgbaar als 9789045128276.

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda heeft aks oorspronkelijke releasedatum Bibi Dumon Tak. Het EAN nummer van Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda is .