Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De fontein, maak wijze keuzes

Boek De fontein, maak wijze keuzes

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De fontein, maak wijze keuzes en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De fontein, maak wijze keuzes

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

de fontein

Bindwijze

9789083104140

Oorspronkelijke releasedatum

Els van Steijn

Aantal pagina’s

Uitgeverij Het Noorderlicht

Omschrijving van het boek De fontein, maak wijze keuzes

Ben je goed in het maken van keuzes en weet je wat je wel en niet kunt beïnvloeden? Als je wijze keuzes wilt maken die goed zijn voor jezelf, dan is "De fontein, maak wijze keuzes" het perfecte boek voor jou. Dit boek gebruikt de metafoor van de fontein om je antwoorden te geven op levensvragen, zodat je kunt streven naar een hoog levenskwaliteit in zowel het heden als de toekomst. Het boek neemt je mee in de werking van de fontein op verschillende aspecten van je leven, zoals relaties, gezondheid, werk en de maatschappij. Dit boek is het vervolg op de bestseller "De fontein, vind je plek", maar kan ook los van elkaar gelezen worden. Wil je graag weten hoe je de dynamieken op jouw levenspad positief kunt beïnvloeden? De fontein helpt je om stevig in je eigen plek te staan en anderen ook hun eigen plek te gunnen. Het begrijpen van je familiesysteem van herkomst is hierbij essentieel. De patronen in je 'familiefontein' herhalen zich namelijk in zowel je privé- als professionele leven. Daarnaast word je tijdens je leven vergezeld door je ego. Je hebt een ego, maar... Met "De fontein, maak wijze keuzes" krijg je inzicht in hoe je dit alles in balans kunt brengen en de beste keuzes voor jezelf kunt maken.

Veelgestelde vragen over De fontein, maak wijze keuzes

De auteur van De fontein, maak wijze keuzes is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De fontein, maak wijze keuzes is geschreven in het .

De fontein, maak wijze keuzes telt Uitgeverij Het Noorderlicht pagina’s.

De fontein, maak wijze keuzes is verkrijgbaar als 9789083104140.

De fontein, maak wijze keuzes heeft aks oorspronkelijke releasedatum Els van Steijn. Het EAN nummer van De fontein, maak wijze keuzes is de fontein.