Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De bacterie en het brein

Boek De bacterie en het brein

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De bacterie en het brein en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De bacterie en het brein

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789045049137

Oorspronkelijke releasedatum

Iris Sommer

Aantal pagina’s

Atlas Contact

Omschrijving van het boek De bacterie en het brein

De bacterie en het brein biedt een intrigerend perspectief op de relatie tussen onze gezondheid en de bacteriën die in ons brein leven. Dit baanbrekende onderzoek heeft hoopgevende inzichten opgeleverd voor mensen die te maken hebben met verschillende hersenaandoeningen. In deze fascinerende studie is ontdekt dat de bacteriën die in ons brein huizen een veel grotere rol spelen dan we ooit hadden kunnen vermoeden. Ze kunnen niet alleen invloed uitoefenen op onze mentale gesteldheid, maar ook op onze fysieke gezondheid. De bacterie en het brein neemt je mee op een ontdekkingsreis door de complexe wereld van ons brein en onthult de verbazingwekkende interactie tussen onze hersenen en de bacteriën die daar resideren. Dit boek biedt niet alleen hoopgevend inzicht voor mensen met hersenaandoeningen, maar is ook een verhelderende bron van kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in de wondere wereld van de hersenen. Met gedetailleerde beschrijvingen van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en boeiende verhalen van patiënten en onderzoekers, biedt De bacterie en het brein een unieke kijk op de impact van bacteriën op onze gezondheid en welzijn. Verrijk je kennis, ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren door dit onmisbare boek dat de grenzen van ons begrip van het brein verlegt.

Veelgestelde vragen over De bacterie en het brein

De auteur van De bacterie en het brein is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De bacterie en het brein is geschreven in het .

De bacterie en het brein telt Atlas Contact pagina’s.

De bacterie en het brein is verkrijgbaar als 9789045049137.

De bacterie en het brein heeft aks oorspronkelijke releasedatum Iris Sommer. Het EAN nummer van De bacterie en het brein is .