Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Levenslessen van een rabbijn

Boek Levenslessen van een rabbijn

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Levenslessen van een rabbijn en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Levenslessen van een rabbijn

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789463822411

Oorspronkelijke releasedatum

Awraham Soetendorp

Aantal pagina’s

Balans

Omschrijving van het boek Levenslessen van een rabbijn

In "Levenslessen van een rabbijn" neemt Rabbi Soetendorp ons mee op een meeslepende reis door zijn leven en biedt hij waardevolle inzichten en lessen. Als een gerespecteerde stem in liberaal-joods Nederland, deelt hij zijn wijsheid en reflecteert hij op belangrijke thema's zoals liefde, ankering, verzet, verzoening en een goed geweten. Dit boek is niet alleen een persoonlijke memoires, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar diepere betekenis en levenslessen. Rabbi Soetendorp deelt zijn persoonlijke ervaringen en laat zien hoe hij moeilijke situaties heeft overwonnen, hoe hij vrede heeft gevonden in tijden van conflict en hoe hij zijn ethische kompas heeft gevolgd om een goed geweten te behouden. Met zijn warme en meeslepende schrijfstijl weet Rabbi Soetendorp de lezer te raken en te inspireren. Dit boek nodigt uit tot introspectie en biedt handvatten om onze eigen levensreis te verrijken. Of je nu geïnteresseerd bent in de Joodse traditie, op zoek bent naar spirituele begeleiding of gewoon geïnspireerd wilt worden door een opmerkelijk levensverhaal, "Levenslessen van een rabbijn" is een must-read.

Veelgestelde vragen over Levenslessen van een rabbijn

De auteur van Levenslessen van een rabbijn is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Levenslessen van een rabbijn is geschreven in het .

Levenslessen van een rabbijn telt Balans pagina’s.

Levenslessen van een rabbijn is verkrijgbaar als 9789463822411.

Levenslessen van een rabbijn heeft aks oorspronkelijke releasedatum Awraham Soetendorp. Het EAN nummer van Levenslessen van een rabbijn is .