Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Baantjer 94 De Cock en de kus des doods

Boek Baantjer 94 De Cock en de kus des doods

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Baantjer 94 De Cock en de kus des doods en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Baantjer 94 De Cock en de kus des doods

Hoofdauteur

Baantjer

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

de Fontein Romans & Spanning

EAN

9789026166006

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

23 januari 2024

Aantal pagina’s

144

Omschrijving van het boek Baantjer 94 De Cock en de kus des doods

In DE COCK EN DE KUS DES DOODS wordt rechercheur De Cock geconfronteerd met een mysterieuze zaak die zijn bloed sneller doet stromen. Terwijl de koude winterwind door de straten van Amsterdam waait, wordt er een lichaam gevonden in een verlaten steegje. De Cock en zijn trouwe partner Vledder duiken diep in de duistere onderwereld van de stad, waar niets is wat het lijkt. Met zijn scherpe intuïtie en onverwoestbare doorzettingsvermogen raakt De Cock verwikkeld in een web van leugens en intriges. Terwijl hij de puzzelstukjes van de zaak probeert samen te voegen, ontdekt hij dat de kus des doods een veel diepere betekenis heeft dan hij ooit had kunnen vermoeden. Kan De Cock de waarheid achterhalen voordat het te laat is? Baantjer's DE COCK EN DE KUS DES DOODS is een meeslepende misdaadroman die je vanaf de eerste bladzijde in zijn greep houdt. Met zijn levendige beschrijvingen van Amsterdam en zijn kleurrijke personages, neemt Baantjer je mee op een spannende en intrigerende reis door de onderwereld van de stad. Dit boek is een absolute must-read voor liefhebbers van misdaadfictie en fans van de succesvolle 'De Cock'-serie.

Veelgestelde vragen over Baantjer 94 De Cock en de kus des doods

De auteur van Baantjer 94 De Cock en de kus des doods is Baantjer. Uitgeverij de Fontein Romans & Spanning heeft het boek uitgegeven.  

Baantjer 94 De Cock en de kus des doods is geschreven in het Nederlands.

Baantjer 94 De Cock en de kus des doods telt 144 pagina’s.

Baantjer 94 De Cock en de kus des doods is verkrijgbaar als Paperback.

Baantjer 94 De Cock en de kus des doods heeft aks oorspronkelijke releasedatum 23 januari 2024. Het EAN nummer van Baantjer 94 De Cock en de kus des doods is 9789026166006.