Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. The Untethered Soul

Boek The Untethered Soul

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek The Untethered Soul en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek The Untethered Soul

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781572245372

Oorspronkelijke releasedatum

Michael A. Singer

Aantal pagina’s

New Harbinger Publications

Omschrijving van het boek The Untethered Soul

Hoe zou het zijn om jezelf te bevrijden van beperkingen en voorbij je grenzen te vliegen? Wat kun je elke dag doen om innerlijke rust en sereniteit te ontdekken? De Ongebonden Ziel - nu een #1 New York Times bestseller - biedt eenvoudige maar diepgaande antwoorden op deze vragen. Of dit nu je eerste verkenning van innerlijke ruimte is, of je je hele leven hebt gewijd aan de innerlijke reis, dit boek zal je relatie met jezelf en de wereld om je heen transformeren. Je zult ontdekken wat je kunt doen om een einde te maken aan de gewoontematige gedachten en emoties die je bewustzijn beperken. Door gebruik te maken van tradities van meditatie en mindfulness, laat auteur en spiritueel leraar Michael A. Singer zien hoe de ontwikkeling van bewustzijn ons allemaal in staat stelt om in het huidige moment te verblijven en pijnlijke gedachten en herinneringen los te laten die ons ervan weerhouden geluk en zelfverwerkelijking te bereiken. Mede-uitgegeven met het Institute of Noetic Sciences (IONS), begint De Ongebonden Ziel door je mee te nemen in je relatie met je gedachten en emoties, en helpt je de bron en schommelingen van je innerlijke energie te ontdekken. Vervolgens gaat het in op wat je kunt doen om... nieuwe details: - Het boek bevat ook praktische oefeningen en meditaties die je kunnen helpen om de concepten in je dagelijks leven toe te passen. - De Ongebonden Ziel biedt een diepgaande en toegankelijke.

Veelgestelde vragen over The Untethered Soul

De auteur van The Untethered Soul is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

The Untethered Soul is geschreven in het .

The Untethered Soul telt New Harbinger Publications pagina’s.

The Untethered Soul is verkrijgbaar als 9781572245372.

The Untethered Soul heeft aks oorspronkelijke releasedatum Michael A. Singer. Het EAN nummer van The Untethered Soul is .