Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Fascisme en populisme

Boek Fascisme en populisme

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Fascisme en populisme en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Fascisme en populisme

Hoofdauteur

Antonio Scurati

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Podium

EAN

9789463812641

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

18 januari 2024

Aantal pagina’s

96

Omschrijving van het boek Fascisme en populisme

Antonio Scurati neemt ons met zijn meeslepende pamflet Fascisme en populisme mee op een fascinerende reis door de Europese en Amerikaanse politiek, waarin hij de blijvende invloeden van de populistische lessen van Mussolini blootlegt. Als een ware expert begreep de populistische leider Mussolini als geen ander de kracht van politieke verleiding en agitatie. Scurati roept Europeanen op om het gevecht voor de democratie opnieuw aan te gaan, voordat het te laat is. Dit baanbrekende werk biedt een diepgaande analyse van de hedendaagse politieke klimaat en werpt een nieuw licht op de opkomst van populisme in Europa en Amerika. Scurati onthult hoe de lessen van Mussolini nog steeds resoneren in de politieke strategieën van vandaag en benadrukt de urgentie van het beschermen van democratische waarden. Het pamflet daagt lezers uit om na te denken over de gevolgen van populistische bewegingen en roept op tot actie. Met zijn scherpe inzichten en meeslepende schrijfstijl weet Scurati de lezer te betrekken bij dit belangrijke debat. Fascisme en populisme is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in politiek, geschiedenis en de toekomst van democratie. Het biedt nieuwe perspectieven en inspireert tot actie, omdat het ons herinnert aan de waarde van democratische principes en het belang van het verdedigen ervan.

Veelgestelde vragen over Fascisme en populisme

De auteur van Fascisme en populisme is Antonio Scurati. Uitgeverij Podium heeft het boek uitgegeven.  

Fascisme en populisme is geschreven in het Nederlands.

Fascisme en populisme telt 96 pagina’s.

Fascisme en populisme is verkrijgbaar als Paperback.

Fascisme en populisme heeft aks oorspronkelijke releasedatum 18 januari 2024. Het EAN nummer van Fascisme en populisme is 9789463812641.