Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen

Boek Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789022598771

Oorspronkelijke releasedatum

Manuela Inusa

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen

In de betoverende straat Valerie Lane bevindt zich de chocolaterie van je dromen. Hier brengt Keira al haar passie en liefde voor chocolade tot leven. Met haar ambachtelijke creaties weet ze jong en oud te verleiden. Haar versgebakken koekjes, zelfgemaakte bonbons en verrukkelijk met chocolade omhuld fruit vliegen als warme broodjes over de toonbank. Maar achter de zoete façade schuilt een turbulente tijd voor Keira. Terwijl ze haar uiterste best doet om haar chocolaterie tot een succes te maken, begint haar relatie te wankelen. De constante ruzies met haar vriend zorgen voor een donkere schaduw over haar geluk. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt een mysterieuze klant voor de nodige verwarring. Keira wordt heen en weer geslingerd tussen haar gevoelens en haar verstand. Gelukkig kan Keira altijd rekenen op de steun van haar vriendinnen uit Valerie Lane. Samen staan ze klaar om haar uit de brand te helpen en haar leven weer op de rit te krijgen. Zal Keira erin slagen om niet alleen haar chocolaterie, maar ook haar privéleven succesvol te maken? Laat je meevoeren in dit heerlijke verhaal vol zoete verleidingen en hartverwarmende vriendschap.

Veelgestelde vragen over Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen

De auteur van Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen is geschreven in het .

Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen telt Boekerij pagina’s.

Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen is verkrijgbaar als 9789022598771.

Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Manuela Inusa. Het EAN nummer van Valerie Lane 2 De chocolaterie van je dromen is .