Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Het Shadow Work Journal

Boek Het Shadow Work Journal

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het Shadow Work Journal en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het Shadow Work Journal

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789464043150

Oorspronkelijke releasedatum

Keila Shaheen

Aantal pagina’s

Fontaine Uitgevers

Omschrijving van het boek Het Shadow Work Journal

Het Shadow Work Journal is dé must-have van dit moment! Met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, is dit journal een absolute TikTok-bestseller. Maar wat maakt dit journal zo uniek? Dit journal is speciaal ontworpen om je te begeleiden op een reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Het biedt een veilige en doelgerichte ruimte om je schaduwzijden te verkennen en te omarmen. Met behulp van krachtige vragen, inspirerende quotes en creatieve oefeningen stimuleert dit journal jouw innerlijke reflectie en helpt het je om diepere lagen van jezelf te ontdekken. Het Shadow Work Journal is niet zomaar een notitieboek. Het is een krachtig hulpmiddel dat je ondersteunt bij het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het creëren van positieve veranderingen in je leven. Door regelmatig in dit journal te schrijven, krijg je inzicht in je belemmerende overtuigingen, negatieve patronen en verborgen verlangens. Het stelt je in staat om jezelf beter te begrijpen, je emotionele welzijn te verbeteren en meer voldoening en vervulling te vinden. Dus, als je op zoek bent naar een manier om jezelf beter te leren kennen en een diepgaande transformatie te ervaren, dan is Het Shadow Work Journal jouw ideale metgezel. Neem de leiding over je persoonlijke groei en begin vandaag nog aan deze opwindende reis van zelfontdekking!

Veelgestelde vragen over Het Shadow Work Journal

De auteur van Het Shadow Work Journal is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het Shadow Work Journal is geschreven in het .

Het Shadow Work Journal telt Fontaine Uitgevers pagina’s.

Het Shadow Work Journal is verkrijgbaar als 9789464043150.

Het Shadow Work Journal heeft aks oorspronkelijke releasedatum Keila Shaheen. Het EAN nummer van Het Shadow Work Journal is .