Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. En steeds is alles er

Boek En steeds is alles er

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek En steeds is alles er en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek En steeds is alles er

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789028233034

Oorspronkelijke releasedatum

Marjoleine de Vos

Aantal pagina’s

Omschrijving van het boek En steeds is alles er

Een betoverende stilte. Dat is het eerste wat Marjoleine de Vos opmerkt wanneer ze het levenloze lichaam van een man ziet van wie ze ontzettend veel heeft gehouden. Er is geen warmte meer in dat lichaam, geen beweging, geen geruis van ademhaling, geen kloppend hart. Er is slechts een omhulsel, een ding dat eeuwig zwijgt, waar je, als je je verlegenheid overwint, tegen kunt praten. Hoe kan een onmetelijk verlies worden uitgedrukt? Tussen verzet en berusting, ongeloof en relativering navigeert De Vos door haar verlies en herinneringen. Ze neemt de lezer mee langs de woorden en beelden die denkers en dichters hebben vastgelegd over de dood. "En steeds is alles er" is een verstild en intiem essay over het zoeken naar taal voor het onuitspreekbare. In dit ontroerende boek verkent Marjoleine de Vos de grenzen van taal en emotie. Ze duikt diep in haar innerlijke gevoelens en deelt haar persoonlijke ervaringen van verlies en rouw. Het boek biedt een uniek perspectief op de dood en hoe we ermee omgaan. De Vos neemt de lezer mee op een reis door de gedachten en overpeinzingen van verschillende filosofen en dichters, die allen hebben geprobeerd de dood te begrijpen en te verwoorden. "En steeds is alles er" is meer dan alleen een boek; het is een bron van troost en inspiratie voor iedereen die te maken heeft gehad met verlies.

Veelgestelde vragen over En steeds is alles er

De auteur van En steeds is alles er is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

En steeds is alles er is geschreven in het .

En steeds is alles er telt pagina’s.

En steeds is alles er is verkrijgbaar als 9789028233034.

En steeds is alles er heeft aks oorspronkelijke releasedatum Marjoleine de Vos. Het EAN nummer van En steeds is alles er is .