Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Come As You Are: Revised and Updated

Boek Come As You Are: Revised and Updated

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Come As You Are: Revised and Updated en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Come As You Are: Revised and Updated

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781982165314

Oorspronkelijke releasedatum

Emily Nagoski

Aantal pagina’s

Simon & Schuster

Omschrijving van het boek Come As You Are: Revised and Updated

Een herziene en geüpdatete editie van Emily Nagoski's baanbrekende bestseller Come As You Are, met nieuwe informatie en onderzoek over mindfulness, verlangen en genot, die je seksleven radicaal zal transformeren. Deze nieuwe versie is speciaal samengesteld om je te voorzien van nog meer inzichten en tools om je seksuele ervaringen te verrijken. In Come As You Are: Herziene en Geüpdatete editie duikt Nagoski dieper in de wetenschap achter de seksualiteit en onthult ze nieuwe, fascinerende bevindingen. Met behulp van mindfulness-technieken leer je jezelf te ontdekken en je verlangens beter te begrijpen. Bovendien biedt het boek praktische oefeningen en tips om je seksuele plezier te vergroten en een diepere verbinding met je partner te creëren. Of je nu een single bent die zijn of haar eigen seksualiteit wil verkennen, of een stel dat hun intieme band wil verdiepen, Come As You Are: Herziene en Geüpdatete editie is jouw ultieme gids. Het is een onmisbaar boek dat je zal helpen om jezelf te omarmen en vol vertrouwen te genieten van seksuele vrijheid en genot. Haal het vandaag nog in huis en ontdek de revolutionaire inzichten die je seksleven voorgoed zullen veranderen.

Veelgestelde vragen over Come As You Are: Revised and Updated

De auteur van Come As You Are: Revised and Updated is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Come As You Are: Revised and Updated is geschreven in het .

Come As You Are: Revised and Updated telt Simon & Schuster pagina’s.

Come As You Are: Revised and Updated is verkrijgbaar als 9781982165314.

Come As You Are: Revised and Updated heeft aks oorspronkelijke releasedatum Emily Nagoski. Het EAN nummer van Come As You Are: Revised and Updated is .