Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Tekens zijn overal

Boek Tekens zijn overal

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Tekens zijn overal en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Tekens zijn overal

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789000371792

Oorspronkelijke releasedatum

Laura Lynne Jackson

Aantal pagina’s

Spectrum

Omschrijving van het boek Tekens zijn overal

Tekens zijn overal, een boek dat je meeneemt op een betoverende reis door de wereld van symboliek en verbondenheid. In dit meeslepende verhaal ontdek je dat de band die je hebt met je dierbaren nooit verdwijnt, zelfs niet na de dood. Het is een eerbetoon aan de krachtige emoties die ons verbinden en ons troost bieden tijdens moeilijke momenten. Het boek verkent de fascinerende wereld van tekens en symbolen, en hoe deze ons kunnen raken in ons dagelijks leven. Het brengt ons verhalen van mensen die onverklaarbare ervaringen hebben gehad, dromen die hen hebben geraakt of gevoelens die hen overweldigden. Het roept de vraag op: zijn dit toevalligheden of zijn het tekenen van iets groters? Met haar meeslepende schrijfstijl neemt de auteur je mee op een ontdekkingsreis naar de diepten van de menselijke emotie en verbondenheid. Het boek zit vol nieuwe inzichten, die je zullen laten nadenken over je eigen ervaringen en de betekenis die je eraan geeft. Het is een boek dat je niet alleen leest, maar dat je raakt en je inspireert om met een andere blik naar het leven te kijken. Met Tekens zijn overal heb je een uniek boek in handen, dat je hart zal verwarmen en je zal laten geloven dat er meer is tussen hemel en aarde. Een boek dat je niet zomaar kunt plaatsen, maar dat je laat nadenken over de betekenis van tekens en de eeuwige band met je.

Veelgestelde vragen over Tekens zijn overal

De auteur van Tekens zijn overal is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Tekens zijn overal is geschreven in het .

Tekens zijn overal telt Spectrum pagina’s.

Tekens zijn overal is verkrijgbaar als 9789000371792.

Tekens zijn overal heeft aks oorspronkelijke releasedatum Laura Lynne Jackson. Het EAN nummer van Tekens zijn overal is .