Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Spelen met waarden, betalen met gedachten

Boek Spelen met waarden, betalen met gedachten

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Spelen met waarden, betalen met gedachten en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Spelen met waarden, betalen met gedachten

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789024464456

Oorspronkelijke releasedatum

Ronald van Raak

Aantal pagina’s

Boom

Omschrijving van het boek Spelen met waarden, betalen met gedachten

Dit intrigerende boek, genaamd "Spelen met waarden, betalen met gedachten", neemt je mee op een intellectuele reis door de wereld van publieke waarden. Geschreven door niemand minder dan Ronald van Raak, een gerenommeerde Nederlandse auteur, biedt dit prikkelende essay een diepgaande analyse van de rol van waarden in onze samenleving. Van Raak duikt in de gedachten van de twee grootste filosofen uit de Nederlandse geschiedenis om inzicht te krijgen in de complexe aard van publieke waarden. Met verfijnde precisie en heldere argumenten onderzoekt hij hoe waarden onze besluitvorming beïnvloeden en waarom ze van cruciaal belang zijn voor het functioneren van een rechtvaardige samenleving. Dit boek gaat verder dan alleen het theoretische aspect en biedt praktische inzichten om publieke waarden in ons dagelijks leven toe te passen. Het moedigt de lezers aan om na te denken over hun eigen waarden en hoe deze van invloed zijn op de keuzes die ze maken. Met nieuwe details en diepgaande analyses is "Spelen met waarden, betalen met gedachten" een onmisbaar boek voor iedereen die geïnteresseerd is in ethiek, filosofie en de fundamenten van een rechtvaardige samenleving.

Veelgestelde vragen over Spelen met waarden, betalen met gedachten

De auteur van Spelen met waarden, betalen met gedachten is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Spelen met waarden, betalen met gedachten is geschreven in het .

Spelen met waarden, betalen met gedachten telt Boom pagina’s.

Spelen met waarden, betalen met gedachten is verkrijgbaar als 9789024464456.

Spelen met waarden, betalen met gedachten heeft aks oorspronkelijke releasedatum Ronald van Raak. Het EAN nummer van Spelen met waarden, betalen met gedachten is .