Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. The Seven Husbands of Evelyn Hugo

Boek The Seven Husbands of Evelyn Hugo

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek The Seven Husbands of Evelyn Hugo en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek The Seven Husbands of Evelyn Hugo

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781398515697

Oorspronkelijke releasedatum

Taylor Jenkins Reid

Aantal pagina’s

Simon & Schuster Ltd

Omschrijving van het boek The Seven Husbands of Evelyn Hugo

Van de auteur van Daisy Jones & The Six komt nu "De Zeven Echtgenoten van Evelyn Hugo", waarin een legendarische filmactrice terugblikt op haar onophoudelijke opkomst naar de top en de risico's die ze nam, de liefdes die ze verloor en de lang bewaarde geheimen die het publiek zich nooit kon voorstellen. Reis mee door de glamoureuze wereld van Hollywood in de jaren '50 en '60, terwijl Evelyn Hugo je meeneemt op een emotionele achtbaanrit door haar leven. Ontdek de diepste geheimen van deze mysterieuze en intrigerende vrouw, die haar weg banende door een door mannen gedomineerde industrie. Terwijl ze haar zeven echtgenoten onthult, onthult ze ook een verhaal van liefde, verraad en empowerment. Dompel jezelf onder in de prachtige en meeslepende schrijfstijl van de auteur, die je betovert met elke pagina. Je zult meegesleept worden in Evelyn Hugo's wereld, waarin glamour en roem hand in hand gaan met pijn en eenzaamheid. Bereid je voor op een adembenemend verhaal dat je hart zal raken en je aan het denken zal zetten over de prijs van succes en de kracht van ware liefde.

Veelgestelde vragen over The Seven Husbands of Evelyn Hugo

De auteur van The Seven Husbands of Evelyn Hugo is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

The Seven Husbands of Evelyn Hugo is geschreven in het .

The Seven Husbands of Evelyn Hugo telt Simon & Schuster Ltd pagina’s.

The Seven Husbands of Evelyn Hugo is verkrijgbaar als 9781398515697.

The Seven Husbands of Evelyn Hugo heeft aks oorspronkelijke releasedatum Taylor Jenkins Reid. Het EAN nummer van The Seven Husbands of Evelyn Hugo is .