Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter

Boek De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De verloren dochters

Bindwijze

9789046831717

Oorspronkelijke releasedatum

Soraya Lane

Aantal pagina’s

Oceaan

Omschrijving van het boek De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter

De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter is een meeslepende en betoverende roman geschreven door de getalenteerde auteur Soraya Lane. Met haar meesterlijke pen weet Lane de lezers te boeien en hen mee te voeren naar een wereld vol mysterie en avontuur. Dit boek is het vierde deel in de spannende De verloren dochters serie en belooft opnieuw een onvergetelijke leeservaring. In De Zwitserse dochter volgen we het verhaal van Alice, een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar ware identiteit. Wanneer ze een geheimzinnige brief ontvangt uit Zwitserland, wordt haar leven op zijn kop gezet. Het brengt haar naar het prachtige Alpenlandschap, waar ze wordt geconfronteerd met haar familiegeschiedenis en de waarheid over haar afkomst. Terwijl Alice haar weg vindt in deze nieuwe wereld, ontdekt ze niet alleen haar eigen kracht, maar ook de betekenis van familiebanden en liefde. Met haar meeslepende schrijfstijl weet Soraya Lane de lezers te betoveren en hen volledig onder te dompelen in het verhaal. De Zwitserse dochter is een boek dat je niet meer loslaat, een boek dat je meeneemt op een emotionele reis vol verrassende wendingen en ontroerende momenten. Laat je betoveren door de magie van dit prachtige verhaal en ontdek de kracht van familie en liefde in De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter.

Veelgestelde vragen over De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter

De auteur van De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter is geschreven in het .

De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter telt Oceaan pagina’s.

De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter is verkrijgbaar als 9789046831717.

De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter heeft aks oorspronkelijke releasedatum Soraya Lane. Het EAN nummer van De verloren dochters 4 De Zwitserse dochter is De verloren dochters.