Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. A Curse For True Love

Boek A Curse For True Love

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek A Curse For True Love en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek A Curse For True Love

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781529399295

Oorspronkelijke releasedatum

Stephanie Garber

Aantal pagina’s

Hodder

Omschrijving van het boek A Curse For True Love

Het laatste boek in de Once Upon A Broken Heart trilogie: Een Vloek voor Ware Liefde. Twee schurken, één meisje en een dodelijke strijd voor een gelukkig leven. Evangeline Fox waagde zich naar het Magnifieke Noorden op zoek naar haar happy end, en het lijkt alsof ze het gevonden heeft. Ze is getrouwd met een knappe prins en woont in een legendarisch kasteel. Maar Evangeline heeft geen idee van de verwoestende prijs die ze heeft betaald voor dit sprookje. Ze weet niet wat ze heeft verloren en haar man is vastbesloten ervoor te zorgen dat ze er nooit achter komt... maar eerst moet hij Jacks, de Prins van Harten, doden. Er zal bloed vloeien, harten gestolen worden en ware liefde zal op de proef worden gesteld in Een Vloek voor Ware Liefde, de adembenemend langverwachte conclusie van de Once Upon A Broken Heart trilogie. In dit spannende slotdeel van de trilogie worden we meegezogen in een meedogenloze strijd om de liefde. Evangeline wordt geconfronteerd met de duistere kant van haar sprookjesachtige huwelijk en moet vechten voor haar ware liefde. Terwijl het bloedvergieten toeneemt en de harten worden gestolen, wordt de kracht van ware liefde tot het uiterste getest. Zal Evangeline de waarheid ontdekken en haar prins redden, of zal de vloek van de ware liefde hen voorgoed scheiden? Bereid je voor op een adembenemende finale.

Veelgestelde vragen over A Curse For True Love

De auteur van A Curse For True Love is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

A Curse For True Love is geschreven in het .

A Curse For True Love telt Hodder pagina’s.

A Curse For True Love is verkrijgbaar als 9781529399295.

A Curse For True Love heeft aks oorspronkelijke releasedatum Stephanie Garber. Het EAN nummer van A Curse For True Love is .