Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Omringd door narcisten

Boek Omringd door narcisten

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Omringd door narcisten en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Omringd door narcisten

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Omringd door

Bindwijze

9789402712728

Oorspronkelijke releasedatum

Thomas Erikson

Aantal pagina’s

HarperCollins

Omschrijving van het boek Omringd door narcisten

Omringd door narcisten is een meeslepend boek dat je onderdompelt in de fascinerende wereld van narcistische personen. Geschreven door de geprezen auteur van de bestseller Omringd door idioten, biedt dit boek een diepgaande kijk op hoe je narcisten kunt herkennen, vermijden en jezelf tegen hen kunt beschermen. In dit meesterwerk onthult de auteur de verborgen dynamiek achter narcistische persoonlijkheden en biedt praktische strategieën om met hen om te gaan. Door middel van levendige voorbeelden en boeiende verhalen neemt de auteur je mee op een ontdekkingsreis naar de psychologie van narcisme. Of je nu zelf te maken hebt gehad met een narcistische persoon of simpelweg geïntrigeerd bent door dit complexe fenomeen, Omringd door narcisten is een onmisbaar boek dat je inzicht geeft in de subtiele signalen en manipulatieve tactieken van narcisten. Dit boek gaat verder dan alleen het herkennen van narcisten, het biedt ook waardevolle tips en technieken om jezelf te beschermen tegen hun destructieve invloeden. Leer hoe je je grenzen kunt stellen, je zelfvertrouwen kunt versterken en emotioneel gezond kunt blijven in interacties met narcistische personen. Met praktische oefeningen en bruikbare adviezen helpt dit boek je om je eigen kracht te herwinnen en jezelf te bevrijden van de greep van narcisten. Omringd door narcisten is niet alleen een informatieve gids, maar ook een boeiend verhaal dat je van begin tot eind in zijn ban.

Veelgestelde vragen over Omringd door narcisten

De auteur van Omringd door narcisten is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Omringd door narcisten is geschreven in het .

Omringd door narcisten telt HarperCollins pagina’s.

Omringd door narcisten is verkrijgbaar als 9789402712728.

Omringd door narcisten heeft aks oorspronkelijke releasedatum Thomas Erikson. Het EAN nummer van Omringd door narcisten is Omringd door.