Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Het vollehoofdenboek

Boek Het vollehoofdenboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het vollehoofdenboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het vollehoofdenboek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Kentalis-Reeks

Bindwijze

9789492398024

Oorspronkelijke releasedatum

Linde Kraijenhoff

Aantal pagina’s

Acco Uitgeverij B.V.

Omschrijving van het boek Het vollehoofdenboek

Het vollehoofdenboek is een uniek en inspirerend boek dat speciaal is ontworpen voor mensen met volle hoofden. Een vol hoofd kan je belemmeren om helder te denken en je te concentreren. Het kan je vermoeid maken en je sneller boos laten voelen. Bovendien kan het moeilijk zijn om je gedachten goed onder woorden te brengen en effectief samen te werken of te spelen met anderen. Dit boek biedt een diepgaande en inzichtelijke kijk op de wereld van volle hoofden. Het gaat dieper in op de triggers die ervoor zorgen dat sommige hoofden zo snel vol raken. Het biedt praktische tips en technieken om je hoofd te helpen ontspannen en ruimte te creëren voor helder denken en betere communicatie. Daarnaast bevat Het vollehoofdenboek creatieve oefeningen en activiteiten die speciaal zijn ontwikkeld om de veerkracht van volle hoofden te vergroten. Het moedigt lezers aan om hun eigen unieke manier te vinden om met een vol hoofd om te gaan en biedt handvatten om hun mentale welzijn te verbeteren. Of je nu zelf een vol hoofd hebt of iemand kent die hiermee worstelt, Het vollehoofdenboek is een waardevolle bron van begrip, ondersteuning en inspiratie. Het is een gids die je helpt om je volle hoofd te begrijpen en te omarmen, zodat je weer kunt genieten van helder denken en een gezonde geest.

Veelgestelde vragen over Het vollehoofdenboek

De auteur van Het vollehoofdenboek is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het vollehoofdenboek is geschreven in het .

Het vollehoofdenboek telt Acco Uitgeverij B.V. pagina’s.

Het vollehoofdenboek is verkrijgbaar als 9789492398024.

Het vollehoofdenboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum Linde Kraijenhoff. Het EAN nummer van Het vollehoofdenboek is Kentalis-Reeks.