Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf

Boek Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780008610678

Oorspronkelijke releasedatum

Laurie Gilmore

Aantal pagina’s

One More Chapter

Omschrijving van het boek Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf

"Dit is alles waar ik van hou! Gezellige kleine stad romantiek, herfst vibes, koffiehuis sfeer en het perfect uitgewerkte 'grumpy x sunshine' trope!" - NetGalley-recensent. Stap in de betoverende wereld van Dream Harbor en laat je meevoeren naar The Pumpkin Spice Café. Dit charmante koffiehuis ademt de warmte en gezelligheid van een knus stadje, waar de herfstvibes je omarmen zodra je binnenstapt. Met een perfecte balans tussen romantiek en sfeer, is The Pumpkin Spice Café de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag en jezelf onder te dompelen in een wereld van genot en ontspanning. Het café straalt een onweerstaanbare charme uit, met zijn rustieke interieur, knisperende haardvuur en de verleidelijke geur van vers gezette koffie en kruidige pompoentaart. Maar dit café biedt meer dan alleen een warme ambiance. De magie zit hem in de dynamiek tussen de personages - een perfect uitgewerkt 'grumpy x sunshine' trope dat je hart sneller doet kloppen. Laat je betoveren door de ontluikende romantiek en de onverwachte wendingen die het verhaal te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Dream Harbor en ontdek The Pumpkin Spice Café, waar liefde, herfst en koffie samenkomen op een betoverende manier. Een bezoek aan dit koffiehuis zal je hart verwarmen en je laten verlangen naar meer.".

Veelgestelde vragen over Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf

De auteur van Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf is geschreven in het .

Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf telt One More Chapter pagina’s.

Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf is verkrijgbaar als 9780008610678.

Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf heeft aks oorspronkelijke releasedatum Laurie Gilmore. Het EAN nummer van Dream Harbor-The Pumpkin Spice Caf is .