Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Fundamenten van de psychologie

Boek Fundamenten van de psychologie

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Fundamenten van de psychologie en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Fundamenten van de psychologie

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789463936972

Oorspronkelijke releasedatum

Marc Brysbaert

Aantal pagina’s

Owl Press

Omschrijving van het boek Fundamenten van de psychologie

Fundamenten van de psychologie biedt een boeiende en uitgebreide introductie tot de fascinerende wereld van de psychologie. Dit boek neemt je mee op een reis door de belangrijkste thema's binnen dit vakgebied. Het behandelt een brede selectie van zowel klassieke theorieën als nieuwe ontwikkelingen, waardoor je een grondig begrip krijgt van de verschillende facetten van de psychologie. Wat dit boek echt uniek maakt, is de inclusie van actuele onderwerpen die relevant zijn voor de moderne samenleving. Het bespreekt bijvoorbeeld de impact van sociale media op ons beeld van de psychiatrie en het belang van psychotherapie bij de behandeling van psychische problemen. Daarnaast worden ook onderwerpen als hersenplasticiteit, computermodellen over de waarneming en de reconstructie van verdrongen herinneringen uitvoerig behandeld. Fundamenten van de psychologie is geschreven in een toegankelijke en boeiende stijl, waardoor het boek geschikt is voor zowel studenten als geïnteresseerde lezers. Het biedt een solide basis voor verdere studie op het gebied van de psychologie en zal je inspireren om dieper in de materie te duiken. Of je nu nieuw bent in dit vakgebied of al enige kennis hebt, dit boek zal je zeker prikkelen en je begrip van de menselijke geest vergroten.

Veelgestelde vragen over Fundamenten van de psychologie

De auteur van Fundamenten van de psychologie is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Fundamenten van de psychologie is geschreven in het .

Fundamenten van de psychologie telt Owl Press pagina’s.

Fundamenten van de psychologie is verkrijgbaar als 9789463936972.

Fundamenten van de psychologie heeft aks oorspronkelijke releasedatum Marc Brysbaert. Het EAN nummer van Fundamenten van de psychologie is .